Correct en op tijd declareren volgens de laatste wet- en regelgeving, terwijl complexiteit wordt verminderd: dat is de doelstelling van TTS Technology to Serve. We bieden daarvoor de expertoplossing Care2Declare en de fullservice dienstverlening Care Expert.

Icon Care2Declare

Care2Declare

Care2Declare is dé specialistische cloudoplossing om het registreren, verantwoorden en declareren van zorg eenvoudiger, veiliger en transparanter te maken. Care2Declare is de juiste oplossing voor:

  • Zorginstellingen, die de zorgdeclaratie voor al hun cliënten willen regelen, ongeacht in hoeveel gemeenten en zorgtakken de organisatie zorg levert;
  • Zorgadministratiekantoren en ZZP-coöperaties, die efficiënte processen willen inrichten voor zorgdeclaratie van meerdere zorginstellingen, die werkzaam zijn in verschillende gemeenten;
  • Zorgsoftwareleveranciers, die hun (mobiele) ECD willen complementeren met een veilige en altijd up-to-date zorgdeclaratieoplossing.

Met Care2Declare heeft u grip op uw zorgadministratie en inkomsten.

Lees verder over Care2Declare
Icon Care Expert

Care Expert

Grip op uw zorgadministratie door heldere afspraken over resultaat voor een vast maandelijks bedrag. Met Care Expert kunt u zich richten op zorgondersteunende taken en neemt TTS uw zorgadministratie volledig over. Wij garanderen 100 procent correct en op tijd ingediende declaraties.

Zowel zorginstellingen als zorgadministratiekantoren en ZZP-coöperaties kiezen voor Care Expert om:

  • De continuïteit van de zorgadministratie te waarborgen;
  • De kwaliteit van declaraties te verzekeren;
  • Nieuwe wet- en regelgeving direct toegepast te zien;
  • Risico’s af te dekken.

Met Care Expert bent u altijd verzekerd van kwalitatieve zorgadministratie.

Lees verder over Care Expert

Maak een vrijblijvende afspraak:


Of neem contact met ons op:

TTS Technology To Serve
Hanzelaan 328
8017 JP Zwolle

T: 088-1157200
E: info@ttoserve.nl