Zorgorganisatie Valkenhof wil nu en in de toekomst grip hebben op zijn zorgadministratie en -declaratie. Daarom bestendigde Valkenhof op 4 juli 2018 de relatie met TTS Technology To Serve door het contract met vier jaar te verlengen. De zorgorganisatie stapt daarmee over van ResidentWeb op Care2Declare, de expertoplossing voor zorgdeclaratie, en Care2App Suite, de applicatiesuite voor zorgregistratie. De keuze is gevallen na een uitvoering traject van Valkenhof, waarbij vijf leveranciers onder de loep zijn genomen.

Valkenhof is een professionele zorgorganisatie met het hart op de juiste plek. Elke dag van week, 24 uur per dag staan de zorgprofessionals van Valkenhof klaar voor zijn cliënten, zowel bij de cliënt thuis als op de locaties van Valkenhof. Cliënten worden permanent ondersteund, bijvoorbeeld bij een chronische aandoening, of krijgen tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld na een operatie. Het werkgebied van Valkenhof is Brabant, waar ze zorg leveren in meerdere gemeenten.

Door het brede werkgebied van Valkenhof kan het correct en op tijd aanleveren van zorgdeclaraties een complex proces zijn door de verschillende eisen, wet- en regelgeving die de gemeenten stellen. Daarom zocht Valkenhof naar een stabiele leverancier die de complexiteit voor zijn administrateurs vermindert, zodat de continuïteit van de zorgorganisatie gewaarborgd blijft. Voor zorgregistratie aan de bron is de juiste ondersteuning aan het bed of de keukentafel onontbeerlijk.

Na een uitvoerig selectietraject, waarbij vijf leveranciers werden bekeken, is gekozen voor Care2Declare en Care2App Suite van TTS, respectievelijk voor zorgdeclaratie en -registratie. De keuze volgt uit de basis van vertrouwen tussen de twee organisaties. Ook de visie op de toekomst en de bijbehorende ontwikkelingen worden door de twee organisaties gedeeld.

Wilt u als zorgorganisatie ook grip op uw zorgdeclaraties? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met ons! Neem contact op.