TTS Technology To Serve bouwt met genoegen het strategisch partnership met het Instituut voor Preventie & Gezondheid (IvPG) verder uit. De nauwe samenwerking ontstond in 2018 vanuit het wederzijds streven naar heldere en intuïtieve zorgadministratie en declaratie-processen. Inmiddels zijn beide oplossingen klaar voor naadloze integratie, waardoor aangesloten zorgprofessionals geregistreerde zorg eenvoudig, transparant en veilig kunnen declareren bij de juiste financiële partij.

‘We zijn trots op de samenwerking die we hebben met IvPG. Onze partners leveren de beste oplossingen in hun markt, in dit geval het preventief zorgplatform voor de eerstelijnsgezondheidszorg, zoals huisartsen. Door de naadloze integratie met de specialistische declaratieoplossing Care2Declare is deze doelgroep van het begin tot het eind van het zorgproces ondersteund’, vertelt Bas van Nieuwkerk, CEO van TTS Technology To Serve.

Met de ontwikkeling van het strategische partnership vervult TTS haar visie op de zorgsoftwaremarkt. Elke functie binnen een zorgorganisatie heeft zijn unieke manier van werken en specifieke eisen als het gaat om ondersteunende software. De zorgprofessional verdient de beste oplossing voor zijn onderdeel van het zorgproces en de administrateur ook. Om aan deze specifieke eisen te kunnen voldoen, volstaat daarom alleen een naadloos geïntegreerde best-of-breedoplossing.

Concrete samenwerking tussen TTS en IvPG

De daadwerkelijke samenwerking tussen TTS en IvPG bestaat uit het realiseren van een naadloze integratie tussen Care2Declare en het zorgplatform van IvPG. Het Instituut richt zich daarbij op het bieden van een nationale gezondheidscheck aan Nederlanders, waarbij huisartsen de controle en follow-up doen. Met Care2Declare kan deze groep eerstelijnshulpverleners de geleverde zorg bij de financierders declareren.

De komende maanden wordt het zorgplatform van IvPG actief in de markt gezet en wordt de naadloze integratie afgerond. Zo ontstaat hét preventieve gezondheidsplatform, opgebouwd uit de volgende generatie, best-of-breed zorgadministratie- en zorgdeclaratieoplossingen. ‘Het laat zien dat we met onze partners altijd synergie bereiken: er ontstaat meer dan de simpele som van twee delen’, aldus Van Nieuwkerk.