‘Hoe kunnen medewerkers en cliënten nog beter contact hebben door ICT?’ Deze vraag stond centraal tijdens de Zorginnovatiemiddag van ICT-dienstverlener M&I/Partners. Zorgverleners konden daar zien hoe TTS Technology To Serve, samen met haar partners, medewerker-cliëntcontact faciliteert.

Op 26 september 2018 vond de Zorginnovatiemiddag van M&I/Partners plaats op De Landgoederij te Bunnik. Dit evenement biedt geïnteresseerden, zoals zorgverleners, zorgmanagers en applicatiebeheerders, ieder jaar de mogelijkheid om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen de zorg. Uiteraard was TTS Technology To Serve met haar partners aanwezig.

Contact tussen patiënt en zorgverlener

Het thema van dit jaar was: ‘Hoe kunnen we het medewerker-cliënt contact nog beter met ICT ondersteunen?’ Wij toonden deze middag onze mogelijkheden en daarbij was het voor bezoekers mogelijk om gelijk de bijhorende partneroplossingen te bekijken. De Care2Declare oplossing van TTS Technology to Serve maakt zorgadministratie en de betreffende processen eenvoudiger, transparanter en betaalbaarder. Gezamenlijk met onze partners bieden wij, maximaal rekening houdend met de beleving van de gebruikersgroep, een totaal oplossing voor registratie, verantwoording en declaratie van  zorgprocessen.

Partner Jouw Omgeving biedt de mogelijkheid om behandelingen deels of volledig online te verzorgen, waardoor het aanbod in hulpverlening een veel groter bereik heeft. Dat is prettig voor cliënten en behandelaars, maar zeker ook voor het management. Binnen de veilige Persoonlijke Gezondheid Omgeving (PGO) van Ivido heeft de cliënt inzicht in de medische en gezondheidsgegevens en is het eenvoudig communiceren met het persoonlijke (zorg)netwerk. Samen met onze partners en klanten verbeteren we onze dienstverlening en oplossingen, en verbinden we steeds meer onderdelen uit de zorgketen.

Neem contact op!

Was u er niet bij, maar bent u toch benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie binnen de softwareoplossingen van TTS en/of één van onze partners? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Christiaan Brouwer via c.brouwer@ttoserve.nl.