TTS Technology To Serve heeft met ResidentWeb en Care2Declare wederom de Groene Vink behaald. Naast TTS is deze erkenning ook uitgereikt aan haar partner MEXTRA, die sinds dit jaar een declaratieoplossing biedt aan haar klanten. De Groene Vink geeft de zekerheid dat iWlz-, iWmo-, iJw- en iPgb-berichten die de software genereert, in orde zijn.

De Groene Vink wordt jaarlijks door het Zorginstituut Nederland als compliment toegekend aan softwareleveranciers die werken met iStandaarden. Deze standaarden voor informatie-uitwisseling zijn ontwikkeld door het Zorginstituut. De Groene Vink is geen officiële certificering of keurmerk, maar een erkenning dat de software aan de gestelde eisen voldoet en een stimulans om zulke software te blijven ontwikkelen.

Softwareleveranciers die werken aan iStandaarden dragen bij aan de kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland. Cliënten, patiënten, zorgaanbieders, gemeenten en andere partijen in de keten van zorg en ondersteuning zijn gebaat bij soepele, snelle en foutloze berichtenverkeer via efficiënt werkende software. iStandaarden garanderen dan ook dat de juiste informatie veilig en foutloos wordt overgedragen.