Jeugdzorgorganisatie Trend Zorg en zorgorganisatie Zeeuws Woongenot willen zich richten op hun core business, het leveren van kwalitatieve zorg. Daarom kozen de zorgorganisaties om hun zorgdeclaratie uit te besteden met de dienstverlening Care Expert van TTS Technology To Serve. Trend Zorg gebruikt ook ResidentWeb ECD en neemt het declaratie-expertsysteem Care2Declare af. Zeeuws Woongenot koos voor het ECD van Care Portal, partner van TTS.

Trend Zorg biedt begeleiding en ondersteuning aan jongeren die moeite hebben om zich staande te houden in de samenleving. Het verbeteren van kwaliteit van leven en vergroten van autonomie staat hierbij centraal. Ook levert de zorgorganisatie begeleid en beschermd wonen en ambulante begeleiding in en rondom Eindhoven. Om zich te kunnen richten op de core business, het leveren van kwalitatieve zorg, ging Trend Zorg op zoek naar een volwaardige partner.

Trend Zorg koos om de zorgdeclaratieprocessen uit te besteden aan TTS Technology To Serve. De declaratie-experts die de dienst Care Expert leveren nemen de volledige declaratieprocessen uit handen. Trend Zorg maakt daarbij gebruik van ResidentWeb ECD. Het dossier is vervolgens gekoppeld aan de zorgdeclaratieoplossing Care2Declare, waarin de experts van TTS werken.

Zeeuws Woongenot besteedt zorgdeclaratie uit

Zeeuws Woongenot biedt zorg op maat voor cliënten die niet meer zelfstandig kunnen of willen wonen. Hierbij wordt individueel rekening gehouden met de leefwijze en levensgeschiedenis van de bewoner. Hiervoor zijn achttien studio’s beschikbaar in de prachtige Villa Rittenborgh in het Zeeuwse Middelburg. Zeeuws Woongenot besteedt ook zijn zorgdeclaratie uit door Care Expert af te nemen. Daarnaast gebruikt de zorgorganisatie het ECD van Care Portal om de zorgprocessen te ondersteunen.

Meer weten over ontzorging op uw zorgadministratie? Of het optimaliseren van uw zorgprocessen door de software van TTS Technology To Serve of onze partners? Neem dan gerust contact op met Christiaan Brouwer op 06-49061842 of via c.brouwer@ttoserve.nl.