Skip to main content

Met trots vieren we het 25-jarig bestaan van TTS Technology To Serve. Met de groei van de digitalisering in de zorg is ook ons bedrijf uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een software- en adviespartner waar tientallen klanten op vertrouwen. Zonder deze klanten én onze partners hadden we deze groei niet kunnen bereiken. Wij zijn dan ook dankbaar voor hun vertrouwen in ons.

De zorg is in de afgelopen 25 jaar veranderd van een vooral analoge wereld in een maatschappij waar wearables en zelfmonitoring geen uitzondering meer zijn. De patiënt heeft steeds meer rechten gekregen, soms vastgelegd in wet- en regelgeving, en de marktwerking heeft het landschap er niet eenvoudiger op gemaakt. De uitdagingen voor zorgorganisaties zitten op het vlak van het aantrekken van het juiste personeel en het blijven leveren van kwalitatieve zorg.

Groei in digitalisering

In die afgelopen 25 jaar zagen we ook een sterke toename van ICT-hulpmiddelen voor zorgaanbieders. TTS Technology To Serve is in 1993 dan ook ontstaan vanuit het idee dat IT-oplossingen en aanvullende diensten zorgaanbieders kunnen ondersteunen, zodat die kwalitatieve zorg geleverd kan blijven worden. Net zoals het ICT-landschap zich razendsnel ontwikkelt, zo streven wij ook naar een continue verbetering van onze producten en diensten.

Uit onze geschiedenis is gebleken dat klanten hun vertrouwen in ons hebben gesteld en dit blijven doen. Zo groeide TTS Technology To Serve van een klein familiebedrijf uit tot een solide software- en adviespartner op het gebied van zorgadministratie én -declaratie. We blijven ons verdiepen in de behoeften van onze klanten en de ontwikkeling in wet- en regelgeving. Zo kunnen we nieuwe oplossingen in de markt blijven zetten en onze klanten optimaal blijven ondersteunen.

Bedankt!

Wij willen graag al onze huidige klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gehad. We blijven ons inzetten om u te ondersteunen in het leveren van kwalitatieve zorg. Ook bedanken wij onze partners, waarmee we samen een volledig portfolio aan zorgoplossingen neerzetten. Nieuwe klanten verwelkomen we uiteraard graag, zodat we elke zorgorganisatie een passende oplossing kunnen bieden.