Wat klanten zeggen over Technology To Serve

Referentie: Martha Flora

Zorg leveren aan de bewoners met dementie is voor Martha Flora een persoonlijke aangelegenheid. Daarom klikt de zorgorganisatie goed met Technology To Serve, vertelt Katja Smitskamp, operationeel directeur bij Martha Flora. ‘De lijntjes met Technology To Serve zijn kort en persoonlijk’, vertelt Smitskamp. Technology To Serve neemt voor Martha Flora onder andere het beheer van het applicatielandschap uit handen.

Martha Flora levert de beste dementiezorg in Nederland, vertelt Smitskamp: de zorg is kleinschalig en persoonlijk. Dat betekent dat Martha Flora een woonomgeving creëert zoals het thuis bij de cliënten ook was. Er zijn twaalf tot veertien bewoners per meander en een meander bestaat uit een vijftal grote ruimtes waar bewoners op zoek kunnen gaan om in beweging te blijven en hun eigen plekje te vinden, ook buiten hun eigen studio’s.

Referentie: Zorgresidentie Zonneburg

De zorg wordt steeds complexer vanwege verhoogde registratie- en verantwoordingseisen. Zo ook voor Stichting Zorg Thuis, die zorg levert op de vijf locaties van Zorgresidentie Zonneburg. Daarom is de stichting blij met Technology To Serve als IT-partner: een partij die meedenkt over hoe de zorgverleners zo eenvoudig mogelijk een zo volledig mogelijk dossier kunnen bouwen.

Ouderen die niet meer thuis willen of kunnen wonen, maar ook niet in een verpleegtehuis hun plek vinden, kunnen een appartement huren bij Zorgresidentie Zonneburg. Het bedrijf werd in 1994 opgericht en groeide uit tot twee aanvullende organisaties: Zorgresidentie Zonneburg beheert vijf gebouwen waar voornamelijk ouderen wonen en Stichting Zorg Thuis levert zorg op basis van langdurige zorg (WLZ) en zorgverzekeringswet (ZVW), waaronder ook eerstelijnsverblijf. In de volksmond wordt voornamelijk de naam Zorgresidentie Zonneburg gebruikt.