Over Technology To Serve

Uw software, onze zorg

Met Technology To Serve hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer, onderhoud en beveiliging van uw Professionele Omgeving. U levert de beste zorg aan uw cliënten en wij regelen de software en managen uw uitdagingen. Dat doen we al sinds onze oprichting in 1993, toen we ons bogen over de vraag: hoe kan technologie de zorg ondersteunen, zodat u zich kan blijven focussen op uw kerntaak. Vandaar de naam: Technology To Serve.

Wij stellen sinds de oprichting de vragen, wensen en behoeften van zorgorganisaties centraal in onze dienstverlening en relaties met partners. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in ICT-dienstverlening voor de gezondheidszorg met een bijzondere focus op planning, registratie en verantwoording. Wij werken nauw samen met onze partners om ons volledige pakket aan zorgdienstverlening te kunnen bieden.

Wilt u verder praten over hoe wij uw zorgorganisatie kunnen ondersteunen?

De 3 beloften van Technology To Serve

Technology To Serve is de betrokken kennispartner voor planning, registratie en verantwoording voor kleinschalig georganiseerde zorgteams.
Wij komen ten minste deze drie beloften na:

Eén vast aanspreekpunt die u door en door kent

Voor uw IT-vraagstukken heeft u altijd één vast aanspreekpunt dat bekend is met uw achtergrond, processen en inrichting.

Proactief advies over lastenverlichting

Technology To Serve denkt proactief mee over optimalisatievraagstukken en innovaties in het primair proces om lastenverlichting te realiseren.

Waarborging beveiligde uitwisseling gegevens

Om een uitwisseling van cliëntdata en andere gegevens te waarborgen en beveiligen, beheren wij de integratie met softwarepartners voor u.

integraties

implementaties

Vacatures

Customer Service consultant (m/v)

Met behulp van technologie en diensten het verschil maken bij zorginstellingen! Dat is waar we bij Technology To Serve elke dag mee bezig zijn. En dat doen we al dertig jaar. In die tijd zijn vele innovaties door ons geïntroduceerd. Met alle veranderingen…