Skip to main content

Ouderenzorg naar een nog hoger niveau brengen. Dat is het doel van de nieuwe krachtenbundeling tussen myneva en Technology To Serve BV, specialist in zorgregistratie. ‘Samen bieden we zorgorganisaties de ideale oplossing’, aldus Hugo Tolsma, eigenaar van Technology To Serve BV.

Inspelen op alle wensen

Als vervanger en upgrade van het door Technology To Serve BV ontwikkelde ResidentWeb ECD heeft Technology To Serve BV voor myneva gekozen. De partij heeft nauw samengewerkt met haar klanten om het myneva ECD zo goed mogelijk in te richten voor de ouderenzorg. Een bijkomend voordeel is dat er – door de continue update – niks nieuws geprogrammeerd hoeft te worden maar alles bijgehouden kan worden met verschillende configuraties.

Opnieuw vooraan staan

Technology To Serve BV voelt – net als myneva – een zorgplicht naar haar klanten: ze willen hun primaire proces en cliëntplanning zo goed mogelijk ondersteunen. Dankzij deze optimalisatie functioneren zij beter, waardoor ook hun ouderenzorg op een nog hoger niveau komt. ‘Dat vind ik persoonlijk prachtig om te zien; het is één van de ontwikkelingen die dit werk zo geweldig maken. Ik ben er dan ook trots op dat wij vanuit onze zorgplicht een ECD aanbieden dat de informatiehuishouding van ouderenorganisaties zo sterk verbetert’, aldus Hugo Tolsma.

Direct duidelijkheid geven

Technology To Serve BV levert deze professionele omgeving in combinatie met een uitgebreid servicepakket: van inrichting-op-maat en doordachte implementatie tot het beheer van zowel die omgeving als applicaties en digitale werkplekken. Hierbij is het voor de klant direct duidelijk welke dienst wat kost, zodat hij niet voor verrassingen komt te staan. Technology To Serve en myneva zijn samen erg trots dat ze deze combinatie vanaf nu kunnen aanbieden aan ouderenzorgorganisaties; trots op de samenwerking.