Care2Declare werkt samen met steeds meer Business Partners. Naast de standaard koppeling met ResidentWeb ECD van TTS Technology To Serve integreert Care2Declare ook met de oplossingen van Mextra, Jouw Omgeving en NLCOM. Door te werken met de Care2Declare API is het voor partners eenvoudig om de oplossing te koppelen aan de zorgdeclaratieoplossing Care2Declare.

Het aantal gerealiseerde integraties tussen Care2Declare en onze Business Partners neemt steeds verder toe. Naast de bestaande integratie met ResidentWeb ECD van TTS wordt er nu ook voor de applicaties van onze partners Mextra, Jouw Omgeving en NLCOM de benodigde informatie uitgewisseld met Care2Declare. Door deze ontwikkeling maken steeds meer klanten gebruik van Care2Declare.

Maatwerk verleden tijd door API

Zorginstellingen worden het best ondersteund met de oplossingen die het best passen bij hun organisatie en processen. Daarom sluit Care2Declare naadloos aan op de zorgregistratie-oplossingen van onze Business Partners zodat een organisatiebrede best-of-breed-oplossing ontstaat.

Care2Declare dient als bronsysteem voor de administratieve afdeling van een zorgorganisatie. Vanuit Care2Declare worden basisgegevens voor andere applicaties beschikbaar gesteld door de Care2Declare API (Application Programming Interface). Dit is een softwarematige brug tussen softwareprogramma’s waardoor maatwerk verleden tijd is. Ook als slechts een gedeelte aangekoppeld moet worden, is dat met de API te realiseren.

Meer weten over de Care2Declare en de integratiemogelijkheden? Neem dan contact op met Christiaan Brouwer via 06-49061842 of c.brouwer@ttoserve.nl.