Op 6 april aanstaande zal de servicedesk de lenterelease van ResidentWeb plaatsen. Deze release staat onder andere in het teken van de Wet zorg en dwang. Afgelopen maanden zijn organisaties van start gegaan om te werken met deze nieuw wet. In deze release komt een optimalisatie om medewerkers te ondersteunen. Wanneer er wordt gekozen voor een bepaalde stap in het stappenplan, dan wordt automatisch de evaluatiedatum ingevuld en past het formulier zich verder aan. Bij stap 4 wordt er een extra veld getoond externe medewerker. 

De release bevat verder items uit de Applicatie Programmeer Interface (API) tussen ResidentWeb ECD en Care2Declare.  Het gaat om de volgende toevoegingen die vanuit Care2declare ingegeven kunnen worden, maar ook vanuit ResidentWeb ECD naar Care2Declare. 

  • NAW-gegevens 
  • Relatiegegevens 
  • Koppeling van de cliënt aan een kamer

Synchronisatie vanuit Care2Declare naar ResidentWeb is ook mogelijk voor de volgende activiteiten

  • Afwezigheid van de cliënt
  • Productpatronen van de cliënt. Door het toevoegen van productpatronen is de ZZP-bewaking mogelijk in ResidentWeb ECD voor de financiering WLZ.

Releasebeheer

Releasebeheer is een aanvulling op de uitlevering van de releases. Hiermee borgt u de kennis ten aanzien van uw processen in uw organisatie. Uw TTS klant coördinator maakt de wijzigingen in uw werkinstructies en zal middels een video call de sleutelgebruikers uit uw organisatie informeren over de wijzigingen. Interesse? Stuur dan uw informatieverzoek naar servicedesk@ttoserve.nl