Door de upgrade van ResidentWeb ECD door TTS Technology To Serve voldoen zorginstellingen volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze zomer worden de laatste klanten naar deze omgeving gemigreerd. Gebruikers van ResidentWeb ECD kunnen rekenen op een snellere omgeving en minder kans op storingen.

De regels en eisen voor informatiebeveiliging volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden steeds strenger en de mogelijke boetes hoger. Daarom is het van groot belang dat uw software aan deze strenge eisen en regels voldoet. Met ResidentWeb ECD van TTS Technology To Serve zit u goed, zeker door de volledige upgrade die op 12 januari 2018 in gang is gezet. Deze zomer worden de laatste klanten overgezet.

De belangrijkste wijzigingen zijn de upgrade naar PHP7 en de nieuwe serveromgeving. De voordelen voor de gebruikers zijn:

  • De overstap naar PHP7, nieuwe hardware en software, en verschillende aanpassingen hebben een merkbare snelheidsverbetering tot gevolg;
  • We hebben een volledig nieuwe ‘High Availability’-serveromgeving opgetuigd, die niet op twee servers staat, maar over acht fysieke servers op twee locaties is verspreid. Hierdoor is de beschikbaarheid van de oplossing dermate verbeterd;
  • De kans op storingen verminderd drastisch en de kans op dataverlies bij een storing is nihil;
  • Er kan onderhoud worden uitgevoerd op de servers zonder downtime;
  • We maken gebruik van een verbeterde encryptie voor diverse onderdelen;
  • De updates van de servers voor de komende jaren zijn weer geborgd;

TTS Technology To Serve heeft hiermee enorme stappen genomen om de continuïteit van ResidentWeb ECD te waarborgen.