Op woensdag 20 juni 2018 organiseert KenniZ de Dag van de Zorgondernemer met als thema ‘Samen groeien door samen te doen’. TTS verzorgt die dag de workshop ‘Slimmer declareren begint bij contracteren’. TTS stelt voor dit inspirerende seminar een aantal kaarten beschikbaar ter waarde van 198 euro! Wilt u aanwezig zijn? Wees er dan snel bij en meld u aan, want op is op!

Op woensdag 20 juni 2018 wordt het KenniZ-seminar ‘De dag van de Zorgondernemer’ met als centraal thema ‘Samen groeien door samen te doen’ georganiseerd. Dit jaar op een unieke locatie in Utrecht, namelijk Fort aan de Klop. Het belooft een inspirerende dag te worden met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd als hoofdspreker. Er zijn diverse inhoudelijke workshops, waaronder de workshop ‘Slimmer declareren begint bij contracteren’ door TTS in samenwerking met Westerveld en Vossers.

De veranderlijke wetgevingen en kwaliteitskaders hebben gezorgd voor nieuwe uitdagingen, die tijdens de workshops worden besproken, net als de belangrijke zorgthema’s van 2018. Daarnaast ontvangt u praktische handvatten zodat u er direct mee aan de slag kunt. Deze dag vormt u samen met uw collega-zorgondernemers en de KenniZ-deskundigen het lerende netwerk.

Voor wie? Voor alle zorgondernemers in Nederland die graag met elkaar aan de slag gaan om de kwaliteit van zorg te verbeteren en borgen. Inschrijving is voorbehouden aan personen die werkzaam zijn binnen een zorgorganisatie (bestuurder, manager en beleidsfunctionarissen) en leden van cliëntenraden.

Gratis toegangskaarten

TTS heeft enkele gratis toegangskaarten hiervoor beschikbaar. Als u hierbij aanwezig wilt zijn, stuur dan een mail naar info@ttoserve.nl. Daarna ontvangt u een speciale aanmeldlink. Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang!

Praktische informatie:

  • Datum: Woensdag 20 juni 2018
  • Tijd: 09.30-17.00 uur
  • Locatie: Fort aan de Klop
  • Bezoekadres: 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht

Meer informatie hierover vindt u op onderstaande website.

www.kenniz.nl/agenda/seminar-kenniz-samen-doen-samen-groeien