TTS Technology To Serve en Landmerc+ werken nauw samen en als kers op de taart heeft het partnership een extra klant opgeleverd voor Landmerc+. Om ons te bedanken, ontving TTS een taart! Door onze samenwerking kunnen we kleinschalige zorgaanbieders ondersteunen in het complete zorgregistratie én -declaratieproces. Zo kunnen de zorgorganisaties zich weer richten op hun kerntaak: het leveren van kwalitatieve zorg.

Door de naadloze integratie van de declaratieoplossing Care2Declare van TTS en het online zorgadministratiesysteem ZilliZ van Landmerc+ gaat registreren en declareren in één handeling door. Zorg die geregistreerd wordt in ZilliZ kan eenvoudig en volgens de laatste wet- en regelgeving gedeclareerd worden met Care2Declare op de achtergrond. De kleinschalige zorgaanbieders hebben daarbij slechts één aanspreekpunt en één interface voor beide oplossingen.

Door onze geïntegreerde oplossingen maken we samen zorgadministratie weer eenvoudig en betaalbaar! Kleinschalige organisaties zien de waarde daar ook van in, zo bleek ook uit een nieuwe klant die via TTS bij Landmerc+ aanklopte voor ondersteuning in de zorgregistratie en -administratie. Wij zijn trots dat onze samenwerking zijn vruchten afwerpt. En: we hebben genoten van de taart die we van Landmerc+ mochten ontvangen!