Hét ECD voor de kleinschalige zorg

Minder klikken, meer verbinding met cliënten en mantelzorgers: dat is myneva ECD. Standaard ingericht voor kleinschalige zorg, zodat u vandaag nog uw geleverde zorg kunt registreren.

Geïnteresseerd?
Kleinschalige zorg Technology To Serve

Standaard voor u ingericht

De standaard inrichting voor de intra- en extramurale zorg zorgt ervoor dat u ondersteund wordt in de zorgmethodieken die u gebruikt. Denk aan Zorgleefplan, Nanda, NIC, NOC en OMAHA. Daar komt bij dat de oplossing altijd voldoet aan wet- en regelgeving, zodat u altijd de juiste informatie heeft voor verantwoording aan de inspectie, uw accountants en uw financiers.

Hoe is myneva ECD opgebouwd?

myneva ECD is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. De oplossing bestaat uit:

Medewerkersportaal

Het medewerkersportaal dat bestaat uit twee schermen. Als u bent ingelogd, ziet u alle relevante informatie, zoals uw cliënten, uitstaande acties en links naar protocollen of externe oplossingen. Als u doorklikt naar de cliënt, vindt u daar alle informatie over de cliënt, zoals persoonsgegevens, Algemene Dagelijkse Levensbehoeften, medicijngebruik, de zorgplannen, risicosignaleringen en zorgplannen.

Geïnteresseerd?

Cliëntportaal

Een cliëntportaal waar uw cliënt of zijn mantelzorgers inzage heeft in het dossier, maar waar ook informatie vastgelegd kan worden of kan worden gecommuniceerd met u en uw collega’s.

Functionaliteiten voor de extramurale zorg

Voor de extramurale zorg bouwt u met classificaties en acties het dossier op. Vervolgens plant u de acties in via de planningsmodule op basis van route en medewerker. Uw collega’s kunnen vervolgens hun route zien in hun eigen dashboard en de tijd doorsturen naar de backoffice als ze de route hebben afgerond.

Geïnteresseerd?

Standaard geïntegreerd met de backoffice

We bieden myneva standaard met het bronsysteem Care2Declare aan. Care2Declare is dé declaratieoplossing, waarmee u altijd volgens de laatste wet- en regelgeving kunt declareren en verantwoorden. Zo weet u zeker dat de geregistreerde zorg op tijd en correct bij de juiste financier wordt gedeclareerd en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw liquiditeit.

Naar Care2Declare

De voordelen van myneva voor de kleinschalige zorg

1

Alleen relevante gegevens

Om uw cliëntgegevens te beschermen, heeft een zorgverlener alleen toegang tot de gegevens die relevant zijn.
2

Standaard, maar flexibele inrichting

De inrichting is generiek voor de VVT, maar kunt u binnen de formulieren wel extra velden toevoegen.
3

Toegevoegde foto’s worden getoond

De foto van de cliënt is gelijk zichtbaar in het cliëntdossier. Foto’s van bijvoorbeeld een wond plaatst u gelijk bij de rapportages.
4

Digitaal en direct ondertekenen

Het zorgplan en onderdelen daarvan laat u digitaal en eventueel ter plekke ondertekenen. Zo vermindert u de papierwinkel.
5

Intake doorlopen in het ECD

Het intakeproces kan met specifieke formulieren worden ingevoerd of geautomatiseerd via het cliëntportaal.
6

ADL is direct
inzichtelijk

De Algemene Dagelijkse Levensbehoeften van de cliënt staan in het cliëntdossier. Zo weet ook de uitzendkracht hoe de cliënt geholpen moet worden.
7

Acties direct in uw agenda

De acties in myneva ECD worden automatisch gekoppeld aan uw agenda. Zo weet u direct welke afspraken u op welke dag heeft staan.
8

Opvolging van incidenten

De incidenten kunnen eenvoudig worden opgevolgd. Betrokkenen krijgen ook een e-mail als een melding is gedaan.
9

Minder klikken is meer gemak

Omdat alle relevante informatie voor zorgverleners in twee schermen, staat hoeft u minder te klikken. Wel zo makkelijk.

Geïnteresseerd in myneva ECD?

We bespreken graag met u tegen welke uitdagingen u aanloopt als het gaat om zorgregistratie. Dan laten we u zien hoe u die afvangt met myneva ECD. We horen graag van u!