Op donderdag 7 juni 2018 organiseren wij de volgende klantendag bij TTS Technology To Serve in Zwolle. Laat u samen met andere klanten inspireren door onze informatiesessies. Uiteraard is er ook genoeg tijd om ervaringen uit te wisselen met andere klanten en medewerkers van TTS!

Voor wie organiseren wij deze dag? Deze dag is bedoeld voor locatiehoofden, managers, kwaliteitsmedewerkers en ResidentWeb- experts.

Wat gaan wij doen deze dag? We starten de middag met een inlooplunch vanaf 12.00 tot 13.15 uur. Vanaf 13.15 uur begint het programma en de dag eindigt rond 16.00 uur. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van het programma:

  • Nieuwe functionaliteiten in de zomerrelease van ResidentWeb ECD: wij lichten de belangrijkste wijzigingen voor het zorgdossier toe. Wat zijn deze wijzigingen en wat is hiervan de toegevoegde waarde voor uw werkproces?
  • Verantwoording in ResidentWeb ECD: wij geven antwoord op veel gestelde vragen van onze klanten op het gebied van verantwoording. Hoe toon je bijvoorbeeld doelmatigheid aan? Wat vraagt het kwaliteitskader? Hoe kan je dit in ResidentWeb ECD vastleggen en registreren?

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar servicedesk@ttoserve.nl en geef daarbij aan wie komt en wat zijn/haar functie is binnen de organisatie. Graag horen wij ook of u gebruik wilt maken van de lunch.

De klantendag vindt plaats op ons kantoor in Zwolle, Hanzelaan 328, 8017 JP Zwolle. Ons kantoor bevindt zich in hetzelfde gebouw als Landal Greenparks, op de derde etage.