Met de dienst Care Expert ondersteunt TTS Technology To Serve zorginstellingen met correcte zorgdeclaratie die op tijd is ingestuurd. Daarvoor controleren we maandelijks op cliënt- en factuurniveau of zorg rechtmatig geleverd is, de juiste toewijzingen zijn aangebracht en of correct en volledig is gedeclareerd. Door deze goede voorbereiding zorgden we dat de jaarafsluiting voor 2018 voor onze klanten ook weer soepel is verlopen.

Afgelopen maanden stonden voor veel zorgaanbieders in het teken van de jaarafsluiting en verantwoording van de in 2018 geleverde zorg. Daarvoor moeten productieverantwoording, nacalculatie-opgave en, voor grotere zorgaanbieders, de accountantsverklaring worden gecontroleerd. Samen met het opstellen van de nieuwe contractafspraken, wet- en regelgeving en tariefswijzigingen vaak een intensieve periode voor de administratie-afdeling van zorginstellingen.

Care Expert helpt bij goede voorbereiding

Neemt u Care Expert af bij TTS Technologie To Serve, dan toetsen we voor u het hele jaar door of productie rechtmatig is geleverd. Ook informeren we u actief als dat niet het geval is zodat u aan het eind van het jaar niet voor verrassingen komt te staan. We kijken ook of de juiste toewijzingen aanwezig zijn en of correct en volledig gedeclareerd is. Zo zorgen we dat de relevante toetsingskaders continu geborgd zijn in uw administratie.

Jan-Willem Kuipers, financial controller bij Zorgresidentie Zonneburg en Stichting Zorg Thuis bevestigt dit: ‘De samenwerking bij de jaarafsluiting is wederom erg prettig verlopen. Ruim van tevoren is er al een tijdspad uitgestippeld waarin rekening met elkaars agenda’s is gehouden. Toen verzocht onze accountant ons op het laatste moment om eerder te komen. Care Expert heeft hier flexibel op gereageerd en alle rapportages sloten perfect aan!’

Ook hulp bij uw zorgdeclaratie?

Naast het uitbesteden van uw administratie kan TTS Technology To Serve met Care Expert u ook helpen bij (tijdelijke) administratieve werkzaamheden bij bijvoorbeeld een jaarafsluiting of afwezigheid. Liever een vrijblijvend advies over de inrichting en optimalisatie van uw administratie? Wij denken het hele jaar met u mee. Neem contact op.