Vanaf 1 oktober 2018 is de herfstrelease van ResidentWeb beschikbaar voor productieomgevingen. Deze release staat in het teken van onderhoud en de nieuwe functionaliteit om het zorgleefplan af te drukken via Microsoft Word. Bent u nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op uw testomgeving. Hierop is de release al beschikbaar.

Voor de herfstrelease 2018 van ResidentWeb is groot onderhoud gepland. Het is namelijk zo dat de ontwikkeltaal waarin ResidentWeb geschreven is, PHP, volgend jaar wordt vernieuwd. Daar moeten wij rekening mee houden en daarom heeft ons ontwikkelteam de nodige voorbereidingen getroffen. Zo zorgen we ervoor dat de overstap naar de nieuwe versie van PHP soepel verloopt. Zo houden we ResidentWeb snel, veilig en betrouwbaar.

Naast het grote onderhoud bieden we met de herfstrelease ook een belangrijke nieuwe functionaliteit: op veler verzoek is het zorgleefplan nu af te drukken via Microsoft Word. Dat biedt u onder andere het voordeel dat het plan af te drukken is met een braillemachine. Zo kunt u het zorgleefplan ook laten lezen aan en laten goedkeuren door mensen met een visuele beperking. Zo kunt u alle cliënten mee laten beslissen over hun zorgplan.

Wilt u meer weten over de herfstrelease 2018? Lees dan het wijzigingsdocument op de SelfServiceDesk.