Stichting Bethanië heeft bewezen dat haar medewerkers bewoners kennen en luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarvoor heeft de stichting het PREZO Gouden Keurmerk in de zorg ontvangen. Het keurmerk is een bevestiging dat Stichting Bethanië, als kleine zelfstandige zorginstelling, de kwaliteit van zorg en dienstverlening op een constant, hoog niveau weet te houden. De stichting gebruikt ResidentWeb ECD voor zorgregistratie en besteedt zorgdeclaratie uit aan Care Expert.

Naar aanleiding van de externe audits eind 2017 kent Stichting Perspekt het PREZO Gouden Keurmerk voor intra- en extramurale zorg toe aan Stichting Bethanië in Ede. De audits wezen uit dat de stichting voldoet aan het wegingskader van het keurmerk, gebaseerd op het PREZO VV&T 2017 keurmerkschema Verantwoorde Zorg en Verantwoord Ondernemerschap, en gebaseerd op het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg.

Volgens het auditteam was zichtbaar dat medewerkers van Bethanië bewoners kennen en luisteren naar hun wensen en behoeften. Het team was onder de indruk van de zorg die geleverd wordt in de huiskamer Oase in Bethanië en in Wicherumloo. Het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg is goed geïmplementeerd, waarbij onder andere kwaliteit en identiteit toonbaar zijn. We zijn trots op onze klant dat zij de kwaliteit van zorg en dienstverlening op zo’n hoog niveau weten te behouden!