De Zorg & ICT Beurs biedt u de kans om in contact te komen met een verscheidenheid van softwareleveranciers en partners die u kunnen ondersteunen in uw kerntaak: het leveren van kwalitatieve zorg. Dit jaar vond de beurs plaats van 17 tot en met 19 april. TTS Technology To Serve was uiteraard aanwezig! Wij toonden op de beurs onze oplossingen én gaven het podium aan onze partners! We blikken kort terug.

17 april 2018 | Op de eerste dag op de Zorg & ICT Beurs was TTS Technology To Serve aanwezig met haar partner CarePortal. CarePortal ECD en Care Expert: een bewezen combinatie. Samen met onze klanten verbeteren we onze dienstverlening en oplossingen, en verbinden we steeds meer onderdelen uit de zorgketen. Daarom werken CarePortal en TTS samen om ondernemen­de zorginstellingen te ondersteunen in zowel zorgregistratie én zorgdeclaratie. U voert uw eigen zorgadministratie, waarna u die overdraagt aan de experts van TTS. Zo bent u vanaf de eerste zorg­vraag tot het ontvangen van de declaratie ondersteund!

18 april 2018 | Landmerc+ stond deze dag samen met ons op de stand. Landmerc+ en TTS hebben hun krachten gebundeld en integreerden de zorgadministratieoplossing Zilliz van Landmerc+ en zorgdeclaratieoplossing Care2Declare van TTS. Hierdoor gaat het registreren en declareren in één handeling door. Onze samenwerking heeft ook al gelijk een nieuwe klant opgeleverd voor Landmerc+: https://ttoserve.nl/kleinschalige-zorgorganisatie-aan-de-slag-met-zilliz-dankzij-tts/

19 april 2018 | Op de laatste dag van de beurs stonden we samen met onze meest recente partner Ivido op de stand. Zorgorganisaties die vitale cliënten meer regie over hun gezondheid willen geven, moeten ook zelf vitaal zijn en regie hebben over hun processen. Met de Persoonlijke Gezondheidsomgeving van Ivido krijgt u grip op doelmatige zorg en verlaagt u de registratielast. Met de geïntegreer­de declaratieoplossing Care2Declare van TTS krijgt u grip op uw declaraties en blijft uw organisatie vitaal door declaraties altijd op tijd en correct in te dienen. Zo kunt u zich weer richten op uw kerntaak: het leveren van kwalitatieve zorg.

Auditing: kwelduivel of kans?

In samenwerking met PwC verzorgde TTS Technology To Serve eveneens een informatieve sessie over het nut en de noodzaak van het normeren van uw systeem. Heeft u de presentatie bijgewoond en heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Eveneens kunt u bij ons de presentatie opvragen om het één en ander na te lezen.
Was u er niet bij? Of wilt u ook volgend jaar weer inspirerende sessies bijwonen? We zien u graag bij Zorg & ICT 2019!