TTS, specialist in zorgdeclaratie, werkt samen met een groot aantal partners om zorgregistratie en (mobiele) ECD’s naadloos te laten aansluiten op onze zorgdeclaratie expertoplossing Care2Declare. Zo maken we samen zorgadministratie weer eenvoudig, veilig en transparant.

Bent u een softwareleverancier die ook een ECD biedt?

Wilt u als softwareleverancier ook partner worden van TTS, zodat u uw klanten ook in zorgdeclaratie ondersteund worden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op!

De (mobiele) ECD’s van TTS en partners

Care2App Suite

Uw eigen pakket samenstellen met zorgregistratie-oplossingen waarmee u het liefst werkt. Dat kan met de Care2App Suite. In de suite zitten onder andere:

  • Een mobiel ECD voor de thuiszorg;
  • Een planningsoplossing voor zelfsturende teams;
  • Een agenda app voor tijdsregistratie;
  • Een app voor het digitale Zorgleefplan;
  • Een regel app voor cliënten en mantelzorgers.

Alle applicaties werken integraal samen en zijn eenvoudig in gebruik. De apps zijn naadloos geïntegreerd met het declaratieplatform Care2Declare van TTS.

Lees verder over Care2App Suite

Landmerc+

Waarom zou u zorgadministratie moeilijk maken als het makkelijk kan? ZilliZ biedt complete zorgadministratie in één internetoplossing voor kleinschalige zorginstellingen. In ZilliZ kunt u onder andere eenvoudig rapporteren, zorg registreren en tijdschrijven.

Meer dan vijfhonderd klanten (zorgboerderijen, woon-, zorg- en dagbestedingscentra, en ambulante ondersteuners) vertrouwen op ons en zij zijn werkzaam in alle hoeken van Nederland. ZilliZ maakt voor al deze organisaties zorgadministratie weer makkelijk en betaalbaar.

Lees verder op de website van Landmerc+

Jouw Omgeving

Jouw Omgeving is een vernieuwend online platform waarin professionals, cliënten en hun omgeving samenwerken op een visuele, interactieve en gebruiksvriendelijke manier. Jouw Omgeving wordt ingezet in de volledige keten en verbindt zo wijkteams, jeugdzorg, GGZ en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Jouw Omgeving voorziet in:

  • Veilige communicatie en berichtenverkeer, altijd beschikbaar via onder andere de Jouw Omgeving-app;
  • Digitale ondersteuning tijdens de inhoudelijke behandeling en begeleiding;
  • Cliëntgerichte online dossiers, die het hele primaire proces van intake tot eindevaluatie,  nazorg en PGO ondersteunen.
Lees verder op de website van
Jouw Omgeving

CarePortal

Het CarePortal Zorgplatform biedt medewerkers één online omgeving. Zo hebben zorgmedewerkers toegang tot alle noodzakelijke programma’s, zoals Office365, SharePoint en andere applicaties.

CarePortal, partner van Microsoft, biedt eveneens een ECD. Zorgmedewerkers worden intuïtief ondersteund bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Zo kunnen zorgmedewerkers met één druk op de knop een vooropgesteld Zorgleefplan opstellen voor cliënten.

Ook biedt het ECD uitgebreide agendafunctionaliteiten voor meerdere agenda’s, zoals zorg, facilitair, dagbesteding, HRM en management. Alles in één overzicht. Dat maakt werken met CarePortal overzichtelijk, veilig en beproefd.

Lees verder over CarePortal

Ivido

Ivido is een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO), één geïntegreerde oplossing voor cliënten en hun zorgnetwerk. Ivido bevordert preventie en participatie, is gericht op het leveren van proactieve zorg en sluit aan op persoonlijke waarden en behoefte van de cliënt. De omgeving is open, onafhankelijk en transparant.

Cliënten hebben toegang tot het zorgnetwerk en door zich te verbinden, krijgen ze toegang tot hun (medische) gegevens. Deze beveiligde gegevens blijven van hen en ze kunnen bovendien bepalen met wie ze de gegevens delen na specifieke toestemming.

Voor het (zorg)netwerk is Ivido betaalbaar en bevordert samenwerking. Ivido ondersteunt bovendien doelmatige inrichting van uw zorgprocessen en verlaagt de registratielast. Zo ondersteunen we de weg van de cliënt én zorgmedewerkers naar vitaliteit en geven we hen regie over hun gezondheid.

Lees verder op de website van Ivido

Maak een vrijblijvende afspraak:


Of neem contact met ons op:

TTS Technology To Serve
Hanzelaan 328
8017 JP Zwolle

T: 088-1157200
E: info@ttoserve.nl