TTS, specialist in zorgdeclaratie, werkt samen met een groot aantal partners om zorgregistratie en (mobiele) ECD’s naadloos te laten aansluiten op onze zorgdeclaratie expertoplossing Care2Declare. Zo maken we samen zorgadministratie weer eenvoudig, veilig en transparant.

Bent u een softwareleverancier die ook een ECD biedt?

Wilt u als softwareleverancier ook partner worden van TTS, zodat u uw klanten ook in zorgdeclaratie ondersteund worden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op!

De (mobiele) ECD’s van TTS en partners

Landmerc+

Landmerc biedt ZilliZ. ZilliZ is een compleet en eenvoudig online Elektronisch Cliënten Dossier waarbij beheer en gegevensopslag centraal geregeld is. Het is speciaal ontwikkeld voor organisaties met verschillende doelgroepen en financieringsvormen. Eenvoudig in gebruik, betaalbaar en schaalbaar. ZilliZ maakt volop gebruik van de mogelijkheden van internet en is niet alleen gericht op administratie maar ook op communicatie, kwaliteit van zorg, eenvoud en gebruiksgemak.

Lees verder op de website van Landmerc+

Jouw Omgeving

Jouw Omgeving is een online platform, waarin cliënten de regie kunnen nemen in hun eigen hulpverlening. Jouw Omgeving wil laagdrempelige en efficiënte hulp bieden, inzicht geven en de betrokkenheid en verantwoordelijkheid van de cliënt en zijn omgeving vergroten.

Lees verder op de website van Jouw Omgeving

Care2App Suite

Uw eigen pakket samenstellen met zorgregistratie-oplossingen waarmee u het liefst werkt. Dat kan met de Care2App Suite. In de suite zitten onder andere:

  • Een mobiel ECD voor de thuiszorg;
  • Een planningsoplossing voor zelfsturende teams;
  • Een agenda app voor tijdsregistratie;
  • Een app voor het digitale Zorgleefplan;
  • Een regel app voor cliënten en mantelzorgers.

Alle applicaties werken integraal samen en zijn eenvoudig in gebruik. De apps zijn naadloos geïntegreerd met het declaratieplatform Care2Declare van TTS.

Lees verder over Care2App Suite

Maak een vrijblijvende afspraak:


Of neem contact met ons op:

TTS Technology To Serve
Hanzelaan 328
8017 JP Zwolle

T: 088-1157200
E: info@ttoserve.nl