Care2Declare

Care2Declare is hét gespecialiseerde registratie-, verantwoordings- en declaratiesysteem voor administrateurs en financials in de zorg. Zorginstellingen in Care worden volledig ondersteund zodat ze op tijd en foutloos declaratie en administratie kunnen voeren. Care2Declare waarborgt de privacy van cliëntgegevens en beveiliging van de declaratieomgeving. De oplossing werkt naadloos samen met ECD’s en andere zorgregistratie-oplossingen van onze Business Partners, zodat een volledig, best-of-breedoplossing ontstaat die zorginstellingen van het begin tot het eind in het zorgproces ondersteunt.

Door te kiezen voor Care2Declare, zijn zorginstellingen verzekerd van:

  • Privacy-by-design, gewaarborgd met de ISAE3000-certificering: enkel wat strikt noodzakelijk is wordt geregistreerd;
  • Geautomatiseerd berichtenverkeer: Care2Declare haalt automatisch berichten op vanuit VECOZO en stuurt deze ook retour. De controles op (declaratie)berichten vinden plaats in de software wat leidt tot correcte declaraties;
  • Ondersteuning van alle factuurformats en bijbehorende controles per financierder: zorginstellingen hoeven niet meer zelf na te denken over welke financierder met welke berichten en standaarden werkt: deze zitten namelijk automatisch verwerkt in Care2Declare;
  • Validatie volgens het vier-ogen-principe: de zorgprofessional voert registraties in die door de zorgadministrateur worden goedgekeurd. Zo zijn zorginstellingen altijd verzekerd van correcte declaraties;
  • Opt-in notificaties: voor wanneer controle gewenst is en declaraties verzonden moeten worden. Zo mist u nooit meer een deadline;
  • Momentopnames met snapshots: zo kunnen onjuistheden direct worden opgespoord. Ook kan nagegaan worden hoe de zorgdeclaraties zijn verlopen.

Zorginstellingen die kiezen voor Care2Declare voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving. Ze borgen de complexiteit rondom zorgdeclaratie en besparen eveneens kosten op hun zorgadministratie. Uiteraard zijn de standaard koppelingen, de declaraties voor WLZ, WMO, ZVW, DBC GRZ en FZ, en het berichtenverkeer van WLZ en WMO ondersteund.

Care2Declare is de juiste oplossing voor:

Zorgsoftwareleveranciers, die hun (mobiele) ECD willen complementeren met een veilige en altijd up-to-date zorgdeclaratieoplossing. Lees verder over onze relatie met Business Partners of neem direct contact op!

Business Partners

Zorgadministratiekantoren en ZZP-coöperaties, die efficiënte processen willen inrichten voor zorgdeclaratie van meerdere zorginstellingen, die werkzaam zijn in verschillende gemeenten: neem contact op met ons om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op!

Zorginstellingen, die de zorgdeclaratie voor al hun cliënten willen regelen, ongeacht in hoeveel gemeenten en zorgtakken de organisatie zorg levert: TTS werkt met partners om een volledig en gericht aanbod te kunnen doen aan zorginstellingen. Bekijk onze Business Partners of uw ECD-leverancier al een aansluiting biedt op Care2Declare!

Business Partners

Wilt u meer weten over Care2Declare? Download onze brochure.

Bent u een zorgsoftwareleverancier, zorgadministratiekantoor of ZZP-coöperatie? Maak een vrijblijvende afspraak:


Of neem contact met ons op:

TTS Technology To Serve
Hanzelaan 328
8017 JP Zwolle

T: 088-1157200
E: info@ttoserve.nl

Bent u een zorginstelling? Bekijk dan onze Business Partners!