Care Expert

U wilt volledige controle houden over uw zorgadministratie, want declaratie en facturatie hebben hun invloed op de levensvatbaarheid van uw organisatie. Indien u ervoor kiest om uw zorgadministratie uit te besteden, dan kiest u voor de hoogst haalbare controle en grip op uw zorgadministratie. Zo ook als u kiest voor Care Expert van TTS. Daarvoor zijn een aantal argumenten op te voeren:

U kunt zich richten op uw kerntaak: door uit te besteden kunt u uw geld en tijd besteden aan het leveren van kwalitatieve zorg.

U heeft grip op de kosten die u besteedt aan uw zorgadministratie: door uit te besteden kiest u voor een vast bedrag per maand op basis van het aantal cliënten dat u bedient. Het bedrag stijgt alleen indien u meer cliënten gaat bedienen en dus zelf meer inkomsten genereert.

U heeft controle over de resultaten: u maakt heldere afspraken over de resultaten die behaald moeten worden en in welk tijdsbestek dit gerealiseerd moet worden. Dit legt u vast in de SLA’s en het contract. Zo garanderen wij bij TTS 100 procent correct en op tijd ingediende declaraties. Bij achterstand garanderen onze experts dat 75 procent van de vervallen declaraties binnen 30 dagen betaald zijn en dat 95 procent van de debiteuren binnen een maand gereageerd heeft.

Continuïteit en kwaliteit van uw zorgadministratie wordt gewaarborgd: maak uzelf niet afhankelijk van één administrateur, maar waarborg continuïteit door uitbesteding. Daarnaast worden de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving direct verwerkt in uw zorgadministratie. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Verantwoordelijkheid ligt bij één partij: indien u kiest voor uitbesteden, dan heeft u één aanspreekpunt. Dat is ongeacht of het gaat over processen, wet- en regelgeving of software. Mocht er een discussie ontstaan over een declaratie, dan draagt Care Expert de verantwoordelijkheid om het op te lossen. Dit in tegenstelling tot oplossingen waarbij u software en diensten apart inkoopt. Door alles uit te besteden, voorkomt u dat partijen met wie u zakendoet met vingers naar elkaar gaan wijzen.

Risico’s zijn verzekerd: het kan voorkomen dat er toch wat misgaat bij het doen van de declaraties. De uitbestedingspartij is verzekerd, dus risico’s zijn afgedekt!

Wilt u weten of Care Expert aansluit bij uw verwachtingen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan of download onze brochure!

‘Wat ik kenmerkend vind van Care Expert is de unieke combinatie van deskundigheid en een hoge prestatiedrang om de klant goed te ondersteunen. Geen enkele vraag is gek, nee is geen optie en ze zoeken het altijd voor je uit of verwijzen naar de juiste persoon. Qua ontwikkelingen op onder andere technologisch gebied bewegen zij goed mee en niet onbelangrijk er werken gewoon leuke, behulpzame en aardige mensen. Ik voel mij altijd geholpen en rustig omdat zij ons ontzorgen’Liane Lemmers – directeur zorg Familiehoeve

‘Ons woonzorgcentrum geniet al een geruime tijd van de verlichtingen die de services Care Expert bieden. Care Expert regelt alles rondom het berichtenverkeer voor ons centrum en zij verwerken de door ons geleverde productie waarover wij vervolgens door middel van rapportages op de hoogte gehouden worden’. Caroline Mintjes – Het Schild

Neem contact met ons op

Maak een vrijblijvende afspraak:


Of neem contact met ons op:

TTS Technology To Serve
Hanzelaan 328
8017 JP Zwolle

T: 088-1157200
E: info@ttoserve.nl