Beveiliging staat voor Vecozo bovenaan de prioriteitenlijst. Daarom stelden zij de certificering van NEN7510 verplicht, naast 2-factorauthenticatie en controle van logging. TTS ziet beveiliging als een hygiënefactor: het ligt in de kern van onze oplossingen. Daarom haalden we onze NEN7510:2011-certificeringen voor zowel ResidentWeb als Care2Declare. Daarbij zijn we ISO27001 gecertificeerd, waarmee we veiligheid niet alleen in onze dienstverlening waarborgen, maar bedrijfsbreed.

TTS gelooft in privacy-by-design. Dat betekent dat veiligheid in het hart van onze oplossingen ligt. Om deze veiligheid door een derde partij te laten verifiëren, hebben wij in maart 2017 al een Third Party Mededeling (TPM) gekregen. Toch wilden wij onze toewijding aan informatiebeveiliging nog duidelijker laten zien en daarom kozen we voor twee certificeringstrajecten: NEN7510:2011 en ISO27001.

NEN7510:2011 en ISO27001

NEN7510:2011 is een standaard, specifiek ontwikkeld voor informatiebeveiliging in de zorg. Daarom is deze standaard ook een eis van Vecozo. Daarnaast wilden wij echter ook aantoonbaar maken dat onze bedrijfsbrede informatieprocessen continu bekeken en verbeterd worden. Ook willen we betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie waarborgen. Daarom besloten we ons ook te certificeren voor ISO27001 van de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO).

Door twee certificeringstrajecten aan te gaan, laten we zien dat we beveiliging serieus nemen en bedrijfsbreed compliant zijn aan informatiebeveiliging. De audits zijn eind november en begin december 2017 door DNV GL afgenomen. De auditors hebben daarbij geen tekortkomingen ontdekt. De audits zullen elk jaar plaatsvinden om beveiliging continu te waarborgen. Uiteraard delen wij deze kennis graag met onze klanten en partners, zodat iedereen informatiebeveiliging bovenaan zijn prioriteitenlijst zet.

Wilt u meer informatie over onze certificering of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op!