Informatie delen, ervaringen uitwisselen, netwerken, sparren, lachen, vragen stellen, eten en drinken: klanten en medewerkers van TTS deden het allemaal op de bijeenkomst over wet- en regelgeving van TTS op dinsdag 20 maart 2018. Uiteraard werd de AVG besproken, maar eveneens andere wet- en regelgeving, zoals Wlz en Zvw. Voor sommigen waren de onderwerpen nieuw, anderen grepen de dag aan om hun kennis te verdiepen.

De interesse voor de wet- en regelgevingbijeenkomst van TTS Technology To Serve was groot: we hebben vijftig personen mogen verwelkomen aan de Hanzelaan in Zwolle. Na een warm welkom en een heerlijke lunch werd er plenair afgetrapt met een presentatie door Geert Kruithof over de nieuwe wet- en regelgeving omtrent de wijzigingen in de Wlz en Zvw. Voor de één nieuw, voor de ander een opfriscursus en verdieping van de materie.

Stap voor stap uitleg

‘Maar hoe komt dit eruit te zien in ResidentWeb?’, ‘welke veranderingen gaan er op ons afkomen wat betreft onze dagelijkse bezigheden?’ en ‘hoe gaan we ervoor zorgen dat deze overgang naar percentages soepel verloopt?’ De antwoorden op dit soort vragen gaven Kimberley van Goor en Hugo Slot tijdens hun interactieve presentaties over de wijzigingen in ResidentWeb en Care2Declare. Ze legden stap voor stap uit wat klanten kunnen verwachten en hoe de overgang opgevangen gaat worden in beide systemen.

Na een korte pauze spraken we over de vernieuwde AVG-wetgeving. Onze expert Matthijs Brunink vertelde over de nieuwe eisen omtrent bescherming persoonsgegevens. Hoe bewust gaat u om met alle informatiestromen? Bent u zich bewust van de gevolgen en wat zijn extra aandachtspunten? Voor velen een verhelderend verhaal, zo vertelden de bezoekers ons, waarin bewustwording van dit onderwerp een speerpunt bleek te zijn. Naast alle informatie die wij boden, deelden de bezoekers ook ervaringen met elkaar uit en leerden ze elkaar beter kennen.

Zet de volgende klantdag in uw agenda!

Graag zien wij u weer op de klantdag op 7 juni 2018! Daar kunt u wederom met andere klanten in gesprek, inspiratie opdoen en krijgt u handvaten aangereikt voor het Zorgdossier van ResidentWeb.

Wilt u de presentaties nog even nalezen? Of meer informatie over de Lenterelease? Kijk dan op onze SelfServiceDesk.