TTS heeft met groot succes de marktbrede introductie van onze app-strategie bekendgemaakt binnen de gehele zorgsector. Met Care2App Suite introduceren we trots een nieuwe generatie van software-oplossingen.

Van 14 tot en met 16 maart was het onze kans om onze nieuwe strategie aan het grote publiek te presenteren via het podium van de jaarlijkse vakbeurs Zorg & ICT. Dagelijks verzorgde collega Jori Blatter, met het thema ‘Apps en mobiel werken zijn de toekomst voor zorgaanbieders’, een zeer onderhoudend praatje van een half uur.

Met meer dan 700 inschrijvingen op dit thema, beschouwen wij dit vooral als een zeer warm welkom. Mobiel werken leeft bij onze doelgroep en het strategisch kiezen voor apps is een belangrijke nieuwe ontwikkeling voor zorgaanbieders. Natuurlijk was er aandacht voor wat mobiel werken en het werken met apps precies kan betekenen voor de zorgorganisatie en waren bezoekers vooral onder de indruk van het pragmatische karakter van de presentatie.

Was u er niet bij en bent u geïnteresseerd in de samenvatting, kijk dan hieronder de samenvattende aftermovie. Wilt u verder met ons in gesprek op dit thema en bespreken wat dit voor uw organisatie kan betekenen, laat het ons dan weten en neem contact met ons op.