SOFTWARE

Care2Declare

Care2Declare

Care2Declare is het gespecialiseerde registratie-, verantwoordings- en declaratie-systeem voor administrateurs en financials in de zorg. Complexe processen zijn teruggebracht naar eenvoudige stappen. U wordt proactief door het proces geleid, beschikt over de laatste productcodes en wordt ondersteund in het validatieproces.

 • Procesbegeleiding: wizards leiden u eenvoudig door de verschillende processen, zodat u alle benodigde informatie registreert en processen gemakkelijker te doorlopen zijn.
 • Vooruitdenkend systeem: wanneer u informatie mist of een budget overschrijdt, wordt u daar proactief van op de hoogte gesteld door onze slimme notificaties.
 • Zicht op geleverde zorg: moment-opnames en exports zorgen ervoor dat u de juiste informatie kunt aanleveren aan uw accountant.
 • Validatie door vierogenprincipe: autorisatie en validatie door verschillende gebruikers zorgen ervoor dat u altijd juiste informatie aanlevert aan uw financierder.
 • Snelle implementatie: het systeem is voor een groot deel al geconfigureerd, waardoor u vrijwel direct aan de slag kunt. Ook bij de inrichting voert Care2Declare controles uit om fouten in cliëntgegevens snel inzichtelijk te maken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan of download de brochure.

Neem contact met ons op
Care2App Suite

Care2App

Care2App Suite biedt apps aan zorg-professionals voor het registreren van gegevens aan de bron. Workflows zijn per app gekaderd en zorgen ervoor dat er geen overbodige registraties worden ingevoerd. Ze zijn automatisch gekoppeld aan de cliënten in Care2Declare. Apps kunnen via de Care2App Suite aan- en uitgezet worden.

 • Registratie aan de bron: met onze apps kunt u mobiel werken en registreren aan het bed of de keukentafel. Informatie en foto’s worden direct opgeslagen in het cliëntdossier.
 • Geen overbodige registraties: door de overzichtelijke processen in de apps registreert u nooit meer dan nodig is.
 • Processpecifieke apps: de apps zijn per zorgproces ingericht, waardoor u alleen die stappen hoeft te doorlopen die op dat moment van belang zijn.

Ga naar de Care2App Suite om ons aanbod te zien.

Naar de Care2App Suite
ResidentWeb ECD

ResidentWeb ECD

ResidentWeb ECD is een gebruikers-vriendelijke, online totaaloplossing voor professionals in de zorg. Alle cliëntgegevens zijn beschikbaar in één dossier, ook voor de cliënt. Ongeacht welke financieringsvormen u heeft, ResidentWeb ECD ondersteunt u in uw volledige zorgregistratie- en declaratieproces.

 • Altijd up-to-date: het up-to-date houden van uw oplossing is onze belangrijkste taak, zodat u zich kunt richten op uw zorgproces.
 • Beheers uw kosten: u betaalt naar gebruik, per cliënt en per module, zodat uw kosten altijd gelijk zijn aan onze toegevoegde waarde.
 • Altijd en overal beschikbaar: ResidentWeb ECD is volledig online en daardoor altijd en overal beschikbaar.
 • Nieuwste functionaliteiten: samen met onze klanten ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten, zodat de software perfect blijft aansluiten op de werkprocessen in de zorg.
 • Soepele implementatie: onze consultants hebben ruime kennis en ervaring van uw processen, zodat de implementaties soepel verlopen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Neem contact met ons op

Maak een vrijblijvende afspraak:


Of neem contact met ons op:

TTS Technology To Serve
Hanzelaan 328
8017 JP Zwolle

T: 088-1157200
E: info@ttoserve.nl