DIENSTEN

Care Expert

Wilt u tijd en geld overhouden, zodat u zich volledig kunt richten op het leveren van zorg aan uw cliënten? Besteed uw administratie dan uit met Care Expert. Wij leveren uw declaraties op tijd en op de juiste manier aan bij uw financierder en brengen uw debiteuren-administratie op orde. Zo kunt u zich weer focussen op het leveren van kwalitatieve zorg.

  • Wij verzorgen uw gehele verantwoordingsproces: de experts van TTS nemen uw gehele verantwoordingsproces uit handen, zodat uw declaraties op tijd en op de juiste manier worden aangeleverd bij uw financierders.
  • Voorkomen boetes en lagere status: wij onderhouden persoonlijk contact met uw financierders en lossen eventuele discussiepunten pragmatisch voor u op.
  • Onze garantie: wij garanderen dat uw declaraties altijd 100 procent tijdig en technisch en inhoudelijk correct worden aangeleverd aan uw financierders.
  • Eenvoudig in control: bij achterstand garanderen onze experts dat 75 procent van de vervallen declaraties binnen 30 dagen betaald zijn en dat 95 procent van de debiteuren binnen een maand gereageerd heeft.

Care ExpertFlex

Wilt u tijdelijk experts in huis die uw declaratie- en debiteurenmanagement overnemen? Bijvoorbeeld in geval van ziekte of zwangerschapsverlof? Zet dan een Care ExpertFlexer in. De specialist zorgt dat declaraties op tijd en op de juiste manier worden aangeleverd aan uw financierders. Zo kunt u zich richten op het leveren van kwalitatieve zorg.

  • Experts voor uw gehele declaratieproces: de experts van TTS gaan aan de slag in uw organisatie en helpen u om uw declaraties op tijd en op de juiste manier te versturen.
  • Voorkomen boetes en lagere status: onze experts onderhouden persoonlijk contact met uw financierders, waardoor u boetes en lagere statussen voorkomt.
  • Onze garantie: onze experts zijn altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, snel beschikbaar en flexibel in te zetten. We garanderen een hoge kwaliteit doordat we onze medewerkers zelf opleiden tot declaratiespecialisten.
  • Een frisse start: als onze experts uw financiële situatie weer op orde hebben gemaakt, kunt u met een schone lei beginnen. We waarborgen onze kennis en ervaring in uw organisatie, zodat u zonder problemen uw administratie weer over kunt nemen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan als u wilt weten hoe onze diensten uw organisatie kunnen ondersteunen.

Neem contact met ons op

Maak een vrijblijvende afspraak:


Of neem contact met ons op:

TTS Technology To Serve
Hanzelaan 328
8017 JP Zwolle

T: 088-1157200
E: info@ttoserve.nl